Advertisement

F1 Monacói Nagydíj - ÉLŐ F1-ES KÖZVETÍTÉS: Monacói Nagydíj - Időmérő (LIVE ... / F1 red bull monacói nagydíj mercedes max verstappen ferrari f1 charles leclerc b.

F1 Monacói Nagydíj - ÉLŐ F1-ES KÖZVETÍTÉS: Monacói Nagydíj - Időmérő (LIVE ... / F1 red bull monacói nagydíj mercedes max verstappen ferrari f1 charles leclerc b.. F1 red bull monacói nagydíj mercedes max verstappen ferrari f1 charles leclerc b. Verstappen simán nyert, míg hamilton csak a hetedik helyet hozta. Elég csak egy kis apró hiba és nem kegyelmez, egyből a szalagkor. Még nem nyugodhat leclerc kollégánk épp telefonjába mélyedt, mikor hátulról megveregette vállát nicholas latifi Megvizsgálta a sebességváltót a ferrari:

14:40 leclerc nem indul a monacói nagydíjon a ferrari nem tudta megjavítani leclerc autóját a rajtig, így a monacói még a bokszutcából sem eredhetett a mezőny után. Megmenekült leclerc, a ferrarié maradt az első rajtkocka. Hamarosan összefoglalót olvashatnak a versenyről itt, az indexen. Formula 1 via getty images/2021 formula one world championship limited/clive rose. Eddig 4631 alkalommal nézték meg.

ÉLŐ F1-ES KÖZVETÍTÉS: Monacói Nagydíj - Időmérő (LIVE ...
ÉLŐ F1-ES KÖZVETÍTÉS: Monacói Nagydíj - Időmérő (LIVE ... from cdn-5.motorsport.com
Getty images/2021 getty images/mark thompson. Mick schumacher nem tud részt venni a monacói időmérőn. Louis vuitton bőröndben érkezik az f1 monacói nagydíj trófeája. Eddig 4631 alkalommal nézték meg. Megvizsgálta a sebességváltót a ferrari: Leclerc egyetlen kört futott monacóban Gasly és norris is a bokszban járt, az alphatauri franciája hamilton elé tért vissza. Piros zászlóval ért véget a monacói nagydíj.

— formula 1 (@f1) may 23, 2021.

Ez a leggyorsabb stratégia monacóban a pirelli szerint. Valencia (futam) című videót theravenhd nevű felhasználó töltötte fel a(z) sport kategóriába. Szabadedzése után, ugyanis ha csak egy hajszállal is, de legyőzte a szezon első négy futamán jóval erősebb teljesítményt felmutató csapattársát, mick schumachert. Eddig 4631 alkalommal nézték meg. Formula 1 via getty images/2021 formula one world championship limited/clive rose. Megvizsgálta a sebességváltót a ferrari: Verstappen simán nyert, míg hamilton csak a hetedik helyet hozta. Leclerc autója megadta magát a kivezető körön! Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését! Megmenekült leclerc, a ferrarié maradt az első rajtkocka. F1 red bull monacói nagydíj mercedes max verstappen ferrari f1 charles leclerc b. A vb két hét múlva bakuban, az azeri nagydíjjal folytatódik. Getty images/2021 getty images/mark thompson.

A futamon nem vett részt fernando alonso, aki az indianapolisi 500 versenyén állt rajthoz, így a monacói futamon jenson button helyettesítette a mclarennél. Hamarosan összefoglalót olvashatnak a versenyről itt, az indexen. 2021.05.20 15:34 pérez sainz előtt az élen; Piros zászlóval ért véget a monacói nagydíj. Így törte össze schumacher a harmadik szabadedzésen (videó) kollégánk épp telefonjába mélyedt, mikor hátulról megveregette vállát nicholas latifi

F1: Idén elmarad a Monacói Nagydíj, 66 év után először ...
F1: Idén elmarad a Monacói Nagydíj, 66 év után először ... from m.blog.hu
Marko megnevezte az elmúlt 10 év legjobb pillanatát. Hamarosan összefoglalót olvashatnak a versenyről itt, az indexen. Sergio pérez (red bull) hajóval érkezett a paddockba forrás: Verstappen simán nyert, míg hamilton csak a hetedik helyet hozta. Edzés, leclerc az élen 🏎 Ő lett a sorozat történetének első monacói. A vb két hét múlva bakuban, az azeri nagydíjjal folytatódik. A holland mögött carlos sainz lett a második a ferrarival, míg a dobogó.

Formula 1 via getty images/2021 formula one world championship limited/clive rose.

— formula 1 (@f1) may 23, 2021. Ő lett a sorozat történetének első monacói. Tegnap 17:05 megosztás facebook messenger viber twitter mail. F1 red bull monacói nagydíj mercedes max verstappen ferrari f1 charles leclerc b. Nyikita mazepin rendkívül boldog volt a monacói nagydíj 2. Elég csak egy kis apró hiba és nem kegyelmez, egyből a szalagkor. Még nem nyugodhat leclerc kollégánk épp telefonjába mélyedt, mikor hátulról megveregette vállát nicholas latifi Getty images/2021 getty images/mark thompson. Szabadedzése után, ugyanis ha csak egy hajszállal is, de legyőzte a szezon első négy futamán jóval erősebb teljesítményt felmutató csapattársát, mick schumachert. Megvizsgálta a sebességváltót a ferrari: Verstappen simán nyert, míg hamilton csak a hetedik helyet hozta. Formula 1 via getty images/2021 formula one world championship limited/clive rose. Mick schumacher nem tud részt venni a monacói időmérőn.

Eddig 4631 alkalommal nézték meg. Louis vuitton bőröndben érkezik az f1 monacói nagydíj trófeája. Ő lett a sorozat történetének első monacói. Ez a leggyorsabb stratégia monacóban a pirelli szerint. Még nem nyugodhat leclerc kollégánk épp telefonjába mélyedt, mikor hátulról megveregette vállát nicholas latifi

A Monacói Nagydíj első szabadedzése élőben
A Monacói Nagydíj első szabadedzése élőben from cdn.nwmgroups.hu
Megvizsgálta a sebességváltót a ferrari: — formula 1 (@f1) may 23, 2021. Edzés, leclerc az élen 🏎 Mick schumacher nem tud részt venni a monacói időmérőn. Louis vuitton bőröndben érkezik az f1 monacói nagydíj trófeája. Formula 1 via getty images/2021 formula one world championship limited/clive rose. Valencia (futam) című videót theravenhd nevű felhasználó töltötte fel a(z) sport kategóriába. Így törte össze schumacher a harmadik szabadedzésen (videó) kollégánk épp telefonjába mélyedt, mikor hátulról megveregette vállát nicholas latifi

Verstappen simán nyert, míg hamilton csak a hetedik helyet hozta.

Ezúttal a monacói nagydíj várt a pilótákra, ami a kifejezetten nehéz vonalvezetéséről híres. Gasly és norris is a bokszban járt, az alphatauri franciája hamilton elé tért vissza. Louis vuitton bőröndben érkezik az f1 monacói nagydíj trófeája. 14:40 leclerc nem indul a monacói nagydíjon a ferrari nem tudta megjavítani leclerc autóját a rajtig, így a monacói még a bokszutcából sem eredhetett a mezőny után. Getty images/2021 getty images/mark thompson. Marko megnevezte az elmúlt 10 év legjobb pillanatát. F1 red bull monacói nagydíj mercedes max verstappen ferrari f1 charles leclerc b. Gasly „kifizetődő versenyben reménykedik monacóban a 6. Ő lett a sorozat történetének első monacói. 2021.05.20 15:34 pérez sainz előtt az élen; A vb két hét múlva bakuban, az azeri nagydíjjal folytatódik. Hamarosan összefoglalót olvashatnak a versenyről itt, az indexen. Eddig 4631 alkalommal nézték meg.

Posting Komentar

0 Komentar